Lär dig om fascia och myofasciell release

Få kunskap om tekniker som kan öka kroppens välmående och prestation samt verka stresshanterande och återhämtande. Vi arrangerar en tvådagars helgworkshop med Milla Floryd i mfr som tar dig in i en ny värld och ger dig redskap för djupgående självbehandling.

Helgen är inriktad mot fascia-hälsa och hur du kan stimulera produktion av kollagen och hyaluronsyra med hjälp av självmassage med bollar. Bollarna får du sedan med dig hem så kan fortsätta med övningarna du lärt dig på workshopen.

Schema:

Lördag 15 maj

13:00-15:00 Intro till fascia och massage av händer, axlar och nacke

15:30-17:30 En titt på tensegritet och massage av fötter ben och höfter

Söndag 16 maj

9:30-11:30 Highlights från lördagen och massage av rygg, diafragma och psoas.

 

Milla om MFR:

“Jag älskar mfr ( myofasciell release) med bollar. Jag gör det varje dag hemma för att lindra värk och spänningar. Forsning ( gjord på foamrolling) visar att teknikerna även ökar fascians glidförmåga och hydratisering- när trycket släpper sugs det in vätska och har de olika lagren, hudens fascia och musklernas fascia, klistrats samman så kan det släppa.”

 

Datum: 15 – 16 maj
Tid: Lördag kl. 13-17.30, Söndag kl. 09.30 – 11.30
Pris:  2 200 kr ( i priset ingår även ett bollpaket så att du kan fortsätta med övningarna hemma)
Kursledare: Milla Floryd
Bokning: I din wondr wall eller här.