Testa personlig träning i tre olika tekniker

Nu har vi ett superkampanj på personlig träning! Passa på att testa tre av våra olika träningsformer med tre olika tränare i Team Pilates Complete!

Du vet säkert att vi har personlig träning i pilates, men visste du att vi också erbjuder pt i olika sorters yoga, i gyrokinesis, i garuda, i handstående, i kung fu, i barre mm mm mm?! Vi har en otrolig bredd i teamet, där alla tränare har sina olika specialistkompetenser, och trots att vi är en liten studio är vi väldigt stolta över bredden vi kan erbjuda när det kommer till kvalitativa träningstekniker.

Blir du nyfiken men vet inte vad du ska välja? Ok, vi berättar lite mer så att det blir enklare för dig att välja de tekniker du tror att du skulle gilla mest, eller de du aldrig provat tidigare.

Vi börjar med pilates. Pilates kan tränas på otroligt många olika sätt, med olika maskiner, redskap, tempon och inriktningar. Exempelvis kan du välja att boka en pt-timme i pilates med fokus på maskinträning i PT-studion, eller en pt-timme med fokus på balans med redskapen wobblies, rulle eller boll.

Sen kommer vi till yogan. På Pilates Complete kan du välja mellan att boka ett pt-tillfälle i fler olika former av yoga. Exempelvis kan du välja att boka en pt-timme i Jivamuktiyoga där det ingår filosofi, chanting och vinyasaflöden eller en pt-timme i acroyoga där du får flyga på din tränares fötter och leka loss ordentligt. Är du intresserad av yoga kan du också boka en pt-timme i somatisk yoga eller flygande yoga.

Vill du testa något helt nytt kanske du ska välja Gyrokinesis. Gyrokinesis tränas sittande och fokus ligger på andning och rörlighetsträning, kroppsmedvetenhet och mindfulness. Det är en aktiv träningsform som kan liknas vid både garuda och yoga, men som utförs sittande på stol. Skönt och samtidigt jobbigare än man tror. Verkligen värt att testa!

Har du alltid drömt om att stå på händer men aldrig riktigt fått till det? Då är det PT i just handstående du skall boka in! För att klara av att stå på händer krävs både styrka, mod och teknik. Modet kommer med träning och att träna på rätt saker är nyckeln, med guidning och pepp från din tränare kommer du snart att stå där och balansera! Kul och spännande när man klarar av mer än man trodde var möjligt.

Om vi fortsätter med det lite mer lekfulla temat så är det acroyogan som är näst på tur. Personlig träning i acroyoga är mer som en dröm än en träningstimme. Med lekfulla grundövningar som bas kan träningen byggas vidare till vilka galna grejer som helst. Vistt får man coola bilder att dela på instagram när man står på axlarna på sin tränares fötter, men acroyogan inkluderar mycket mer än så. Blir du lockad av detta är det en timmes acroyoga du skall boka in.

För kampsportsliknande personlig träning är en Kung fu-PT grejen. Allt från teknikträning, grundläggande positioner till rörlighet och fokusträning involveras i en personlig träningstimme i Kung-fu. Våga prova!

Sist men inte minst; PT i Barre! Med en personlig tränare vid stången lär du dig koreografierna snabbt och får tips och hjälp om hur du får till den högsta grand jetén eller snyggast linjerade squaten, allt till härlig musik och peppande instruktör. Detta är den mest dansanta personliga träningen vi har att erbjuda.

MAJKAMPANJ! Personlig Träning 3 ggr i tre olika tekniker för endast 1 999 kr!

Välj vår MAJKAMPANJ och testa PT-träning i tre olika tekniker med Team Pilates Complete. Online eller irl. Du kan välja mellan pilates, garuda, yoga, gyrokineis, handstand, barre, acroyoga, kung fu.

Erbjudandet gäller 3 st PT-tillfällen i tre olika tekniker: pilates, garuda, yoga, gyrokineis, handstand, acroyoga eller kung fu. Inget klubbmedlemskap ingår eller krävs för att ta del av erbjudandet. PT-klippen är giltiga och kan nyttjas tom 2021-08-31.
Erbjudandet kan ej kombineras med andra PT-erbjudanden. Ett erbjudande per person.

Läs mer om vår PT-träning här.

Teckna ditt erbjudande här.

 

 

Foto: Vegafoto