Utomhusträning varje dag hela sommaren!

Varje dag tränar vi utomhus på våra terrasser. Gruppträning, personlig träning, eventklasser, kurser och workshops – alla typer av träning kan hållas utomhus.

Idag har vi njutit i fulla drag av en riktigt fin vårdag och har tränat på terrasserna med både pt-kunder, klassdeltagare och också haft lunchmöte med delar av team pilates complete ute i vårsolen! Bilderna är från tidigare ett tidigare år när vi hade reformerklasser på terrassen som vetter mot Skansberget. Vi längtar tills vi kan träna med fulla klasser och samlas för härliga medlemsevent allihopa tillsammans igen, men trots att vi inte kan samlas lika många är känslan när vi tränar utomhus lika bubblande lycklig!

Varför inte komma till oss och träna ute hela sommaren du också?!

Varmt välkommen!!!

 

 

Foto: Vegafoto