Som klubbmedlem hos oss får du delta på ett gratis event varje månad

Ja, så är det! Ända sedan starten har vi valt att arrangera ett speciellt event varje månad för våra klubbmedlemmar. Eventet är kostnadsfritt och endast för betalande klubbmedlemmar. Dessa event är ett sätt för oss att säga tack till er som väljer att vara klubbmedlemmar hos just oss!

Den här månaden får vi finbesök av Johanna Alvin, på maj månads medlemsevent bjuder hon oss på en vinyasa flow klass med fokus på magin i varje ögonblick, i varje övergång, i varje position. Inuti som utanför. I varje ögonblick finns en upplevelse att uppmärksamma, de små stunderna i vardagen, de fysiska sensationerna i kroppen såväl i aktivitet som i vila. Klassen är en flödande sekvens som avslutas med guidad meditation.

Vill du också bli klubbmedlem hos oss? Läs mer här och teckna medlemskap direkt för att vara en del av vår pilatesfamilj!