Nya villkor för bokning av GT from idag 19 april

Från och med idag måndagen den 19 april ändrar vi två inställningar för bokning av gruppträningsklasser.

Vi har tagit till oss den feedback många av er gett oss under en längre period och ändrar därför öppningstiden för bokning av gruppträningsklass från 00.00 till 07.00. Den nya tiden börjar gälla från och med måndag 26 april, vilket betyder att du från och med måndag 19 april kan boka plats 07.00 på de klasser du önskar.

Övriga bokningsvillkor för Gruppträning kvarstår:
Bokningen öppnas en vecka i förväg. Avbokning skall ske senast 2 h innan bokad klass. Notering sker vid försenad avbokning. Efter tre missade/ej incheckade klasser debiteras 250 kr automatiskt för försenade avbokningar.

Vi har också lagt in 3 st. extra reservplatser på varje klass då vi ser att det sker många av- och ombokningar. Max antal platser är fortsatt 7 personer/klass. Från och med måndag 26 april finns 10 st. reservplatser på alla klasser vilket betyder att du från och med måndag 19 april kan vara en av tio personer som får en reservplats på de klasser du önskar delta på.