Vårens sista Mania-workshop är……..

Vi fortsätter på vårt MANIA-tema med en sista workshop i serien som startade med Movemania i januari. Varje månad har vi erbjudit en 3-h workshop i rörelsemanins tecken och vad kan vara bättre än en avslutade Yoga-mania-workshop!?

Save the date eller boka in dig direkt! Den 13 juni bjuder vi in till en inspirationsworkshop i yoga med Emma och Boris! Under 3 klasser får du testa tre olika sorters yoga, en flödande morgonyoga som start, en mer lekfull och balanserande yoga mitt på dagens och en lugnare, mer stretchig yogaklass som avslut.

Klass 1: 09:00 – 09:45 Wake up with vinyasa – 45 min. Väck kroppen med flödande yoga som får igång både din fysik och din energi. På den här klassen är du i rörelse från början till slut.

Klass 2: 10:00 – 10:45 Playful yogamoves – 45 min. Öppna upp ditt sinne för vad yoga egentligen är genom rörelser som kanske känns lite ovana. På den här klassen är lek och skratt dina guider.

Klass 3: 11:00-12:00 Stretch in stillness – 60 min. Landa i mjukhet och lugn med stretchiga rörelser och avslappning. På den här klassen får du vila.

Datum: Söndag 13 juni
Tid: 09:00 – 12:00
Pris: 900 kr
Lärare: Emma Cowan & Boris Snäll

Bokning: Du bokar din plats i din wondr wall eller via vår hemsidan.

Vi tar in max 7 personer. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast med läkarintyg.

Varmt välkommen!

 

 

Foto: Vegafoto