Vill du utbilda dig till pilatestränare?

Du har väl inte missat att vi börjat med utbildningar för pilatestränare? I sommar startar den första grundutbildningen och redan nu kan du gå in och anmäla dig.

För en tid sedan släpptes pressreleasen att vi på Pilates Complete lanserar Pilates Complete Education – en modern pilates-tränarutbildning för dig som vill undervisa varierande och glädjefylld pilates, och intresset har varit precis så stort som vi hoppats på!

Pilates Complete Education Grund är en modern pilates-tränarutbildning som innehåller grundläggande pilates-teknik, en tydlig förklaringsmodell med omfattande rörelsebank, och pedagogiska redskap så att du kan undervisa varierande och glädjefylld pilates som är tillgänglig för alla.

I Pilates Complete Education Grund får du lära dig mattbaserade pilates-övningar, sammanlänkande serier och längre flöden. Utbildningen ger dig allmänna anatomikunskaper och du utbildas i pilates-teknik, grundprinciper och kroppspositioner.

Du får även grundläggande kunskap inom pilatesens historia och ska känna till hur metoden utvecklats till dagens moderna pilates. Du utbildas också i hur du använder PCE:s rörelsekartotek för att undervisa pilates, samt hur duskapar specialutformade pilates-program.

Under utbildningen kommer du genom både praktiska och teoretiska övningar få träna på att utveckla din pedagogiska förmåga och hur du på ett tydligt sätt förmedlar pilatestekniken genom verbal, visuell och fysisk kommunikation. Du får även redskap för hur du bygger ditt varumärke samt får förståelse för vikten av att vara en del av en community.

Pilates Complete Education Grund inkluderar både fysiska träffar och online-möten. Du får tillgång till praktiskt och teoretiskt instuderings- och utbildningsmaterial online både inför och under kursen gång.

För mer info, förfrågningar och intresseanmälan kontakta: info@pilatescompleteeducation.se

 

Foto: Vegafoto