Planera in sommarens tvådagarsworkshop i acroyoga, handstand och massage

Inled sommaren med två dagars njutbar, lärorik och glädjefylld träning. Vi tränar tillsammans i par och hjälper varandra in i en skönt lekfull känsla inför stundande ledigheter. Ta med en vän och lär er nya akrobatik-konster, grundläggande inversioner och djupgående massage. Träning och terapi för både kroppen, hjärnan och själen!

Under två dagar kommer du och din partner att får lära er grunderna i AcroYoga, basövningar för handstående balanser och också enkla men djupgående thaimassage-tekniker. Varje dag finns inslag av alla tre tekniker. Du och din acro-partner kommer att överraskas av er egen förmåga när vi tillsammans gör det omöjliga möjligt!

Om AcroYoga:

I AcroYoga tränar man tillsammans med andra och använder sin egen och varandras kroppsvikt för att hitta styrka, samordning och flexibilitet samtidigt som man hjälper varandra att varva ner, slappna av och hitta nuet. Det är en blandning av yoga, akrobatik som handstående balanser och massage som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap. Från det mer introspektiva, helande och lyssnande till det mer utåtriktade, uttrycksfulla och glada.

Om läraren:

Lärare är Boris från Acrobhakti. Boris är certifierad Yoga och AcroYoga-lärare. Han tror att humor är ett verktyg för inre utveckling. Med bakgrund i Kung Fu, cirkus, gymnastik och dans är hans lektioner underhållande och med en fräsch känsla. Allt vad vi upplever som utmaningar förvandlas till spel när vi känner oss skyddade i en säker miljö. Transformation sker i varje ögonblick och han hedrar den processen i varje klass och ger rätt mängd utmaning balanserad med lekfullhet. Alla är välkomna att delta i resan.

För vem? Alla rörelseälskare kan delta! Inga förkunskaper krävs, men är du en avancerade utövare är du naturligtvis lika välkommen. Deltagare med tidigare erfarenhet får upprepa grundläggande övningar och får hjälp med teknikträning. Det finns oändliga möjligheter till förfining.

Ta på er bekväma kläder för rörelse, positiv energi och ert gladaste humör!

¡ uʍop ǝpısdn noʎ ǝǝS

Datum: Lördag 19 juni – Söndag 20 juni
Tid: Lördag 19/6 12:00 – 15:00 Söndag 20/6 09:00-12:00
Lärare: Boris Snäll
Pris: 1250 kr/per person. Max 3 par.
Bokning: Obs! Workshopen bokas och utförs i par. På så sätt kommer du enbart att träna nära, och ha fysisk kontakt med din medföljande partner. Kom ihåg att boka plats för både dig och din partner. Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.