4 x 4 nyheter!

pilates för löpare

Fyra nyheter under fyra veckor! Vi testar ett nytt grepp på våra kurser och drar igång kortkurser för dig som vill delta på en kurs men inte vill binda upp dig för en längre tid. Under fyra veckor hinner du lära dig grunderna i pilatestekniken och också träna så pass mycket att du kan ta med dig din nya övningsbas och träna efter i sommar!

Vecka 20-23 startar vi kortkurser i Pilates för löpare, Reformer, Gravidpilates och Mammabebis. Fyra specialinriktade kurser med max 7 deltagare/kurs. Du hinner njuta av träningen IRL på studion när den är som vackrast på försommaren och är redo att möta sommaren med ny styrka. Nya träningsvänner och fin samvaro är ett plus i kanten, och det är värt mer nu än det varit på lång tid för de flesta av oss. Vi ser fram emot att träffa och träna tillsammans med dig!

Läs mer om alla kurser och hör av dig till oss om du har frågor. Snabbast och enklast når du oss via mail: anmalan@pilatescomplete.se 

 

Foto: Vegafoto