Flödet, långsamheten och enkelheten

Välkommen på en workshop med Johanna Alvin där vi utforskar dynamiken mellan flöde/aktivitet och vilan/långsamheten.

Vi utforskar båda ytterligheterna och allt däremellan så att de snarare blir komplement till varandra snarare än motsatser – både praktiskt och teoretiskt. Vi tittar närmre på hur hjärnan, kroppen och vår egen upplevelse påverkas av aktivitet respektive vila. Den här workshopen är för dig som är nyfiken på hur vardagen skulle kunna bli lite enklare, mer lustfylld och mer levande när vila och aktivitet får leva i harmoni med varandra på ett naturligt sätt. Vi använder kroppen i aktiva yogasekvenser och i vilande yoga nidra (djupavslappning/meditation) samt reflekterar kring vår egen unika vardag och förutsättningar. Du får med dig ett kompendie med tips och vidare reflektioner att använda på egen hand samt en ljudfil med yoga nidra.

Datum: Söndag 23 maj

Tid: 09.30 – 12.30

Plats: Pilates Complete

Lärare: Johanna Alvin

Pris: 900 kr. Max 7 platser

Boka här!