Högtryck på reformer och mammabebis – extrainsatta kurser startar efter påsk

Intresset för våra Reformer- och Mammabebiskurser har varit stort den senaste tiden och under rådande omständigheter kan vi inte ta emot så många som vi önskar samtidigt på våra kurser. Därför har vi nu lagt in extrainsatta 8-veckorskurser som startar vecka 15, dvs. den 12 och 15 april, och vi har även lagt in kortkurser under fyra veckor som startar den 19 maj! 

Under åtta veckor får du chansen att träna tillsammans med likasinnade i en liten grupp för så säker träning som möjligt. På båda kurserna tar vi in max 7 deltagare, så det finns gott om plats i vår luftiga studio. Fördelen med att träna tillsammans med samma grupp och tränare är att ni tillsammans lär känna varandra och takten på undervisningen anpassas efter nivån på gruppen.

Reformerkursen passar dig som är nybörjare på pilates eller som har tränat matwork och med olika redskap men som inte testat maskinerna förut. Nästa kurs startar Måndag den 12 april kl 18.15 och pågår en gång i veckan under 8 veckor, skulle den tiden inte passa dig startar vi även en kortkurs på 4 veckor den 19 maj, då på onsdagar 18.15.

Mammabebiskursen passar dig som är nybliven mamma och som vill träna upp kroppen igen efter förlossningen och samtidigt träffa nya vänner med liknande hälso- och träningsintressen. Många av vår deltagare på mammabebiskurserna ses även efter kursens avslut och följs åt många år framöver. Nästakurs startar Torsdag den 15 april kl 09.00 och pågår en gång i veckan under 8 veckor, skulle den tiden inte passa dig startar vi även en mammabebiskurs som en kortkurs på 4 veckor på onsdagar kl. 10.15 med start den 19 maj.

Kika in på vår kurssida eller hör av dig till oss om du har frågor. Varmt välkommen!

 

 

Foto: Vegafoto