I morgon har vi öppet hus!

I tio år har vi haft Öppna Hus på Pilates Complete , där vi bjudit in alla Göteborgare till vår ljuvliga pilates-oas. I år gör vi annorlunda och tar ett nytt grepp med ett tvådagars öppet hus online på Instagram.

Istället för att bara bjuda in alla goa Göteborgare bjuder vi istället in hela världen till vår vackra studio!

Vi ger  rundturer på där vi visar upp PT-studion med all vår utrustning, våra gruppträningsstudios och den mysiga loungen. Vi visar er våra terrasser med utsikt över takåsarna och vi kanske till och med bjuder på ett “behind the scenes-besök” så att ni får se var Team Pilates Complete huserar till vardags.

Vi bjuder på tre gratis pilatesklasser varje dag och svarar på alla dina frågor.

Allt detta kan du delta i oavsett var du befinner dig! Vart än du bor kan du vara med och uppleva Pilates Complete i Göteborg Sverige tillsammans med pilatespassionerade människor välden över. Vi längtar efter att få visa dig vår vackra studio. Vi vill dela den pilatesträning vi har att erbjuda med dig.

Ingen registrering, förhandsbokning, betalning eller incheckning krävs. Det enda du behöver göra är att öppna upp ditt instagramkonto och följa med oss den dag och tid som lockar dig.

Vi hoppas att både du som tränat hos oss under tio år och du som bor på andra sidan jordklotet och aldrig hört talas om oss tidigare kommer och är med. Varmt välkommen!

Se schemat för helgen och mer info.