Nu är vi mitt i vår pilatesutmaning -är du med oss?

Nu är vi mitt i månaden och årets #marchmatness ! Hela mars månad hyllar vi Joseph Pilates första mattbaserade pilatesrepertoar på instagram. Årets tema är #mmthankyou  eller “TACK-hälsningar till Pilates”

Vi har sett några av er på instagram och glädjs åt att få se er träning, vi hoppas nu att även du som inte deltagit tidigare vill hänga på oss de sista veckorna.

Genom att använda använda hashtaggen #mmthankyou och #pilatescomplete kan vi hitta dig och dina tack en gång eller varje dag under mars månad. Vi vill höra om dina erfarenheter, berättelser, dina känslor, framgångar, och utmaningar kring pilates. När gjorde du din första övning, vad är det som gör att du fortfarande utvecklas och mår bra av träningen? Vi vill veta allt!

Lägga upp din “dagens övning” och ditt tack, infilmat eller i ett foto på instagram och hashtagga den med  #marchmatness2021 #mmthankyou och #pilatescomplete

Här är alla övningar dag för dag!

18. #spinetwist
19. #jackknife
20. #sidekick
21. #teaser
22. #hiptwist
23. #swimming
24. #legpulls (front and back)
25. #kneelingsidekick
26. #sidebend
27. #boomerang
28. #seal and #crab
29. #rocking
30. #controlbalance
31. #pushup

Filma, fota och lägg upp med taggarna:#marchmatness2021 & #pilatescomplete så att vi kan hitta dig. Vill du inte dela ditt pilatestack på instagram blir vi överlyckliga om du vill maila oss ditt tack eller skicka det i ett meddelande till oss skrivet eller filmat så att vi kan visa världen vilken stor och viktig del pilatesträningen har för oss i Göteborg, Sverige!

 

Foto: Vegafoto