Hur går det med din hemmaträning? Vi finns online!

Får du till dina promenader, onlinepass och egenpraktik? Behöver du hjälp på traven vill vi påminna dig om att Team Pilates Complete även finns online. Du kan delta på både kurser, klasser, pt och event online numer!

För alla klubbmedlemmar finns det flera videos i wondr wall och för alla nya medlemmar ( och gamla som inte nyttjat erbjudandet någon gång ännu) finns det många pilatesvideos på Yogobe att träna efter.

Vill du har mer utav den äkta varan finns vi live gruppträningsklasser och PT Online. Klasserna bokar du som vanligt och får en länk mailad till dig strax innan klass, för PT-tider online mailar du oss med vilken dag och tid du vill träna så bokar vi in dig och ses sedan via zoom.

Våra kurser finns också online! Nästa vecka startar en ny kursomgång och du kan välja att boka in dig precis som vanligt men välja alternativet Online så får du en länk mailad till dig i din bokningsbekräftelse och kan delta från annan plats genom hela kursen. En av kurserna heter just Hemprogram och är skapad för att du ska få olika upplägg och tips för din egen pilatesträning hemma.

Är du nyfiken på vår studio, teamet och vår träning men vill inte komma och besöka oss fysiskt just nu? Då ska du vara med på vårt Öppna Hus Online på Instagram den 26-27 mars! Då guidas du av oss genom studion, får testa våra klasser och höra vad pilatesträning handlar om. Alt genom din mobil, platta eller dator.

Har du frågor om online eller hemma träning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Foto: Vegafoto