Tillsammans är vi starkare än någonsin!

Covid-19 och allt pandemin innebär har tagit mycket ifrån oss, men om man byter infallsvinkel för en liten stund och ser vad situationen faktiskt gett oss är det ändå en hel del! Idag hyllar vi vår grymma community – tack för allt ni ger!!!

En sak som blivit viktigare för många av oss är de relationer vi har som är genuint äkta. De vänner, kollagor, samarbetspartners och familjemedlemmar man har som, oavsett vad som händer, finns där och stöttar och hjälper till när det behövs. Tillsammans lyfter vi varandra, och även om vi alla alltid vetat det märker vi att det blivit ännu verkligare och viktigare nu.

De flesta av oss är i större behov av varandras hjälp, stöd och pepp nu än för ett år sedan. Vi behöver ställa upp för varandra, mer än vad som behövts på länge. Vi är alla mer sårbara och utsatta än tidigare. Det här innebär att vi måste se till att de vi verkligen bryr oss om får vår hjälp.
För visst är det så, att de som har samma värderingar och samma syn på livet håller ihop och hjälps åt med det man kan för att livet ska bli lite lättare. Ingen kan hjälpa till med allt, men alla kan vi hjälpas åt med något. Bara att ställa frågan om vad en nära person behöver just nu kan göra hela skillnaden. Kanske kan du hjälpa till med något som du inte trodde var viktigt alls, kanske behövs det mindre än du tror för att dina nära ska behållan näsan över vattenytan och inte sjunka.

Vi på Pilates Complete har alltid värdesatt våra klubbmedlemmar, våra team-kollegor och våra samarbetspartners. Vi har alltid varit glada och stolta över att vi valt att finnas i varandras liv, men som situationen ser ut just nu är vi tacksammare än vi någonsin varit för alla er som fortfarande finns runtomkring oss och delar, rekommenderar, tipsar och tränar hos och med oss. TACK för det!

Idag vill lyfta några av de otroligt grymma människor och företag som finns i vår närhet och som vi bryr oss om. Ni är många fler än vi kan nämna här idag och vi ser allt ni gör. Vi är så innerligt glada över att ha er länkade till oss på olika sätt!

Om du som läser detta blogginlägg har tid att klicka in på länkarna nedan så finner du otrolig skaparkraft, styrka och gemenskap. Bakom varje länk, person och företag finns så mycket kämparanda och glöd. Passionen för att fler människor ska må bra, för att fler människor ska finna glädje och så mycket kärlek till alla de har runtomkring sig. Vi hoppas att DU som läser ska bli inspirerad när du ser vår magiskt glittrande pilatescommunity.
Sprid länkarna vidare eller prata med dina nära och kära om dess superhjältar, stötta de du gillar mest och dem som gör gott för andra utan tankar på egen vinning eller ego, enbart för att sprida det positiva!

Heja heja heja och tack tack tack för att ni på olika sätt finns i Pilates Completes närhet! Håll i & håll ut!

Gococo  och deras grudare Annie och Linnéa Wennergren är två elitseglande göteborgskor som älskar utamningar. Deras strumpkollektion är designad och utformad för den aktiva kvinnan och mannen som ställer höga krav på funktionalitet och komfort och som trivs med det lilla extra både i löparspåret och på gymmet.

Vegafoto eller Michael Jönsson har varit vår fotograf i över tio år och fångar ögonblicket med ett karakteristiskt djup och skärpa, vilket ger hans bilder en unik oförställdhet. Michael fotograferar människor, arkitektur och produkter med förförisk detaljrikedom och ofta i storslagen skala.

Happy M Kitchen. ägs och drivs av Marie Butler. I mer än 30 år har hon fångat upp trender och studerat sambanden mellan det vi äter och hur vi mår, i teori och praktik. Happy M Kitchen är en livsstilsrestaurang på Vasagatan 24 som erbjuder Natural Clean Food som man mår bra av.

Team Pilates Complete består av dedikerade tränare från hela världen som alla sökt sig till Sverige och vår studio för att arbeta med sin passion; pilates och hälsa!

Heroica drivs av Kate Croxon. Heroica Life inspirerar och stärker kvinnor genom träning och livsstil. De jobbar med att leta efter de bästa märkena från hela världen och tar dem till Göteborg.Osteopat Kristina Hagberg

Osteopat Kristina Hagberg är en erfaren osteopat som har specialiserat sig inom klassisk osteopati. Hon har fortbildat sig inom kraniell osteopati med inriktning på barn, osteopatisk idrottsmedicin och visceral osteopati. Hon gör alltid en noggrann genomgång av din medicinska historia, inför en behandling på 50 min.

Yogobe ägs och drivs av Peter Munteanu och Anna Reynold och är en plattform för onlineträning där du kan träna med några av Nordens främsta instruktörer och experter inom yoga, pilates, träning och hälsa.

Advanced Skin Care drivs av Josefine Runeson, Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut samt Certifierad Kostrådgivare. Hon öppnade kliniken som granne till Pilates Complete i korsettfabriken i december 2010 men idag finns de i mysiga och avkopplande lokaler på Fjärde Långgatan 25.

Magnus Ringberg      är tränare och fysioterapeut med med sin ärliga och kärleksfulla approach leder utvecklingen inom forskningsbaserad träning i Sverige.