Idag startar March MATness 2021

Idag startar årets #marchmatness ! Hela mars månad hyllar vi Joseph Pilates första mattbaserade pilatesrepertoar på instagram. Årets tema är #mmthankyou  eller “TACK-hälsningar till Pilates”

March MATness är en internationell community där pilatesentusiaster från hela världen delar sin passion för pilatestekniken genom att varje dag under mars månad lägga upp sin version av en av Joseph Pilates klassiska matworkövningar med hashtaggen #marchmatness2021 på instagram.

Vi på Pilates Complete är alltid med och delar vår pilatespassion och i år vill vi verkligen ha dig med. Benjamin Degenhardt som ligger bakom utmaningen blev inspirerad av Joseph Pilates tankar om att röra på sig lite varje dag för ett mer vitalt och energigivande liv. Han startade upp March matness för att introducera fler till den fantastiska pilatestekniken.

March MATness har alltid varit ett tackmeddelande och en hyllning till pilatestekniken. Men i år, under en tid som har förändrat allas våra liv och våra träningsvanor, vill vi verkligen fira och tala om för alla hur vår pilatesträning har varit där för oss. Och… vi hoppas att DU vill hjälpa oss att sprida ordet om hur pilatesträningen har hjälpt dig och fortfarande hjälper dig i din vardag. Stort eller litet, allt är värt att delas.

Hur ser dina TACK ut? Vad har din pilatesträning gjort för dig det senaste året, hur har din träning förändrats och hur det känns att återanvända din träning på mattan igen under 31 dagar. Du kanske vill säga tack till en träningskompis, en kollega, en tränare eller till något eller någon annan… det är upp till dig! Tacktemat är ett sätt för oss alla att ansluta och förena oss i vår delade passion för pilates.

Genom att använda använda hashtaggen #mmthankyou och #pilatescomplete kan vi hitta dig och dina tack en gång eller varje dag under mars månad. Vi vill höra om dina erfarenheter, berättelser, dina känslor, framgångar, och utmaningar kring pilates. När gjorde du din första övning, vad är det som gör att du fortfarande utvecklas och mår bra av träningen? Vi vill veta allt!

Häng med oss under mars månad och hylla de grundläggande pilatesövningarna genom att lägga upp din “dagens övning” och ditt tack, infilmat eller i ett foto på instagram och hashtagga den med  #marchmatness2021 #mmthankyou och #pilatescomplete

Läs mer March MATness här och följ oss på @pilatescomplete på instagram!

TACK! för att du vill vara med oss! Vi inspirerar varandra till mer, fler, roligare & än mer variationsrik pilatesträning. Varje dag presenteras dagens övning i våra händelser på vårt instagramkonto @pilatescomplete. Följ oss och inspireras till att dela din version.

Här är alla övningar dag för dag!

1. #hundred
2. #rollup
3. #rollover
4. #onelegcircle
5. #rollingback
6. #onelegstretch
7. #doublelegstretch
8. #spinestretch
9. #rockerwithopenlegs
10. #corkscrew
11. #saw
12. #swandive
13. #onelegkick
14. #doublelegkick
15. #neckpull
16. #scissors and #bicycle
17. #shoulderbridge
18. #spinetwist
19. #jackknife
20. #sidekick
21. #teaser
22. #hiptwist
23. #swimming
24. #legpulls (front and back)
25. #kneelingsidekick
26. #sidebend
27. #boomerang
28. #seal and #crab
29. #rocking
30. #controlbalance
31. #pushup

Filma, fota och lägg upp med taggarna:#marchmatness2021 & #pilatescomplete så att vi kan hitta dig. Vill du inte dela ditt pilatestack på instagram blir vi överlyckliga om du vill maila oss ditt tack eller skicka det i ett meddelande till oss skrivet eller filmat så att vi kan visa världen vilken stor och viktig del pilatesträningen har för oss i Göteborg, Sverige!

Vi ses på mattan.