Har du nyss fått ditt friskvårdsbidrag? Använd e-passi och actiway till din pilates!

Har du tillgång till skattefria personalvårdsförmåner genom din arbetsgivare? 
Grundregeln är att de flesta motions- och friskvårdsaktiviteter räknas som en skattefri personalvårdsförmån och friskvårdsbidrag på högst 5 000 kr per år kan du som anställd använda till aktiviteter som innebär motion. Exempelvis pilates!

För motionsaktiviteter och gymkort som arbetsgivaren bestämmer och betalar för ryms kostnaden för ett vanligt årskort på gym inom definitionen för enklare slag och mindre värde. Detta gäller även om kostnaden överstiger 5 000 kronor. Det finns med andra ord möjlighet för dig att få ett helt års gruppträning betald genom ditt friskvårdsbidrag. Helår Gruppträning kostar hos oss 7 680 kr, kanske kan din arbetsgivare tänka sig att betala den fulla summan? Fråga!

På Pilates Complete tar vi emot både e-passi och Actiway.

ePassi Min Friskvård AB tillhandahåller ett betalsystem för skattefri motion och friskvård som hjälper arbetsgivare att aktivera sin personal. Genom att använda plattformen har många arbetsgivare sett att antalet anställda som utövar motion och friskvård ökar.

När din arbetsgivare har aktiverat ePassi till dig får du automatiskt ett meddelande via e-post med instruktioner om hur du ska göra för att få åtkomst till din förmån.

När detta är gjort letar du upp Pilates Complete som leverantör i sökfunktionen på e-passis hemsida och anger summan som skall betalas för tjänsten. Efter genomförd betalning får du ett kvitto till din app som du mailar till oss och talar om vilken tjänst du vill att vi registrerar på dig. Därefter är det bara att logga in i vårt bokningsystem och börja träna!
Skulle kostnaden för din pilatesträning överstiga värdet av friskvårdsbidraget betalar du enkelt mellanskillnaden med ditt betalkort i vårt bokningsystem.

Har du Actiway genom din arbetsgivare? Actiway är en stor sökmotor för hälsa och friskvård och idag är ActiWay en del av ePassi group. På Actiway laddas ditt friskvårdsbidrag laddas upp i din arbetsgivares portal på actiway.se, där du får ett eget konto med köphistorik. För att köpa pilatesträning med ditt friskvårdsbidrag på Actiway söker du på hälsoaktiviteter, väljer Pilates Complete och registrerar din summa eller kontakta oss så hjälper vi dig att genomföra ditt köp. Du måste alltid kontakta oss på ilates Complete för att du ska kunna börja träna.

Skulle kostnaden för din pilatesträning överstiga värdet av friskvårdsbidraget betalar du enkelt mellanskillnaden med ditt betalkort i vårt bokningsystem.

Du kan exempelvis använda din friskvård till en av våra kurser, till gruppträning, eventklasser och workshops!

Hör av dig till oss om du har några som helst frågor kring hur du använder ditt friskvårdsbidrag hos oss. Det är både snabbt och enkelt!

 

Foto: Vegafoto