Nya kurser startar snart!

Ojojoj så fort tiden går! Snart är vår första kursomgång över och kursstart nr 2 är här! Vecka 11 startar nämligen våra nya 7- och 8-veckorskurser igång. Välj mellan att träna online live med oss hemifrån eller att komma till oss studion på Kastellgatan och träna i små grupper om Max 5-8 personer/kurs.

På våra kurser går vi grundligt igenom teknik och du får personlig hjälp med det du behöver. Vecka för vecka bygger vi på med svårighetsgrad, koordination och tempo för att du ska få en så säker och effektiv träning som möjligt.

Har du några frågor eller funderingar kring vilken kurs du bör välja, vilken teknik som passar dig bäst eller vad som ingår i kursen du är intresserad av? Hör av dig till oss via mail så hjälper vi dig att hitta det bästa upplägget!

Dessa kurser börjar vecka 11 med uppstart Måndag 15 mars!

Förmiddagsklubben seniorpilates – Måndagar 10:00 .

Pilates Matwork grundkurs – Måndagar 18:15 .

Jivamukti yoga – Måndagar 19:30

Mammabebis pilates – Onsdagar 10:15

Reformer senior – Onsdagar 14:30

Handstand – Torsdagar 17:00

Gravidpilates – Torsdagar 18:15

ONLINE Hemprogram- Lördagar 09:45

Reformer grundkurs – Söndagar 18:30

Läs mer om alla våra kurser HÄR!

 

Snapshot: Vegafoto