Enklare vardag med Online-träning

Många rapporter börjar strömma in nu när många av oss har arbetat hemifrån en längre tid. Positiva effekter som att fler känner att de hinner med livspusslet med barn, träning och arbete överväger och många känner för första gången på länge att stressnivån sänkts.

Att hinna med sin träning är viktigt och att ta träna Pilates hos oss behöver varken ta lång tid eller vara krångligt. Med GT – och PT-Online får du mer tid till annat som du tycker är roligt eller behöver hinna med. Vi anpassar träningen efter dig och du får en lika bra träning som om du kom till oss på Kastellgatan 1.

Boka din GT Online-klass i din wondr wall precis som vanligt. När det är dags för träning klickar du bara på länken du fått mailad till din epostadress och börjar träna!

För PT online bokar du tiden med din tränare precis som vanligt. När det är dags för träning klickar du bara på länken du fått mailad till din epostadress och börjar träna! Lätt som en plätt!

Ingen packning dagen innan, ingen resetid eller köer på vägen och ingen glömd handduk…. Du kan befinna dig i Partille, Paris eller på Prinsgatan. Snabbare, enklare och mer effektivt kan du inte få till din pilatesträning.

Har du inte testat PT eller GT Online är det hög tid nu! Vi tror nämligen att du kommer bli väldigt positivt överraskad…

 

Foto: Vegafoto