Proffesionell pilatesträning är aldrig långt borta!

Hur kan man träna pilates där det inte finns någon studio? Det problemet har vi nu löst för dig!

Bor du på en plats där det inte finns någon utbildad pilatestränare eller någon renodlad pilatesstudio? Det som förut var ett problem är det inte längre, med Covid-19 situationen har vi äntligen öppnat upp för onlineklasser vilket betyder att du kan träna gruppträning live med Team Pilates Complete flera gånger i veckan oavsett var du bor!

Många möjligheter! Varje vecka har vi mellan ca 5 onlineklasser med 30 platser/klass. Det finns med andra ord gott om plats för dig att delta på en eller alla klasser i veckan. Är du fundersam på om det fungerar kan du starta med ett Klubbmedlemskap och ett Månadskort utan bindningstid.
I ditt klubbmedlemskap ingår en personlig introduktion, även denna utför vi online för dig som inte finns i Göteborg.

Oavsett var du befinner dig i landet eller världen kan du få en grundlig genomgång med en av våra personlig tränare som uppstart och sedan träna tillsammans med hela Team Pilates Complete på våra onlineklasser live.
Som klubbmedlem har du också tillgång till våra inspelade träningsvideos som du kan titta på och träna efter precis när du vill och du får också 1 månads gratis medlemskap hos Yogobe där vi har ett flertal pilatesvideos och program som du kan lägga upp din pilatesträning efter.

Så… vad väntar du på? Teckna gruppträning hos oss på Pilates Complete och ta del av våra online-klasser så lovar vi dig att en renodlad pilatesstudio aldrig har känts närmare!

 

Foto: Vegafoto