Vad vet du om våra GT Online-klasser?

Med anledning av Covid-19 och nuvarande restriktioner med max 7 deltagare på våra vanliga gruppträningsklasser erbjuder vi sedan en tid tillbaka Gruppträning Online som ett komplement till  IRL -klasserna på studion.

GT Online-klasserna är mattbaserade med redskap som flexband, towels och vikter och undervisas via Zoom. I schemat ser du deras namn GT Online och därefter beskrivningen och vilket/vilka redskap du behöver för att delta.
Exempelvis: MATWORK FLEXBAND Du behöver en matta och ett flexband.

I dagsläget har vi dessa onlineklasser på schemat: 

MATWORK BALL Du behöver en matta och en pilatesboll.

MATWORK FLEXBAND Du behöver en matta och ett flexband.

MATWORK Du behöver en matta.

MATWORK TOWEL Du behöver en matta och två små towels, handdukar, sockor eller liknande.

MATWORK WEIGHTS Du behöver en matta och två tyngder. (Hantlar, toning balls, fyllda flaskor eller liknande vikter. ) Rekommendation ca 0,5-3 kg.

MATWORK FLOW Du behöver en matta.

Flera av er har berättat om hur positivt överraskade ni varit av onlineträningen. Det glädjer oss mycket! Om du inte redan har testat onlineträningen vill vi tipsa dig om att prova en klass. Du som är betalande Gruppträningsmedlem kan just nu träna på mellan 4-6 onlineklasser i veckan utan extra kostnad. Onlineklasserna sänds live via Zoom och det finns plats för 30 st deltagare/klass.

Vi vill veta vad du tycker! Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller förslag kring vår onlnieträning.

Har du inte möjlighet att delta på våra liveklasser har du som är klubbmedlem hos oss också tillgång till färdiginspelade träningsvideos i din wondr wall ( Dokumentbanken) och om du inte redan utnyttjat din fria provamånad på Yogobe så har du även tillgång till våra pilatesklasser hos dem helt gratis under 30 dagar.

Vi ses online!

 

Foto: Vegafoto