Vi tror på Dig & oss tillsammans!

Pilates Complete är vår kyrka, vi tror på gemenskapen som finns hos oss när vi ses och på styrkan som kommer till oss alla genom våra verkliga möten.

Vi tror på dig och vi tror på oss alla när vi samlas. Vi tror på vår gemensamma förmåga att förändra, bygga nytt och släppa taget om sånt som inte längre behöver finnas kvar. Vi tror på att dela positiva upplevelser med varandra! När vi ses och tränar tillsammans och delar vår träningsupplevelse med varandra växer vi. Vår gemensamma upplevelse fortsätter sedan vidare till något större och vi känner vi oss friskare, friare och nöjdare än när vi står ensamma.

Med gemenskap kommer glädje och en tro på den egna förmågan att skapa förändring, inte bara i kroppen utan också i resten av livet. I den situation vi befinner oss i finns det mycket utrymme att ändra på sådant som inte känns toppen. Vad vill du förändra? Låt oss hjälpas åt!

Låt oss fortsätta samlas och ses på riktigt, låt oss mötas i vårt vackra pilatespalats och lyfta varandra till nya höjder, uppleva nya träningsupplevelser tillsammans och låt oss njut av stunden vi har just nu. Den är faktiskt det enda vi har.

Vi tror på Dig!

KRAMAR Team Pilates Complete

 

Foto: Vegafoto