Hur planerar du din träningsvecka?

Hur många gånger i veckan tränar du? Har du tur och får till en timma då och då eller planerar du strikt in fem klasser varje vecka året om?

Kanske hade du tur och klarade en riktigt fin roll up förra veckan eller var det kanske ett resultat av din uthålliga matworkträning de senaste månaderna? Hur tänker du kring din träning och hur utvärderar du dina resultat?

När livet rullar på kan det ibland vara svårt att ta kommando och lägga en plan som är realistisk, men att lita på turen och hoppas på att det ska dyka upp luckor som man spontant hugger är ingen bra plan om man vill nå långsiktiga framsteg och bättre hälsa. Regelbundenhet är A & O och tur har varken med antal träningstimmar eller resultat att göra, det handlar enbart om prioritering. Visst, kan det låta lite hårt men så är det. Vi säger som Ingmar Stenmark ” Vi vet inget om tur, bara att ju mer vi tränar desto mer tur har vi.”

Tycker du att det är svårt att hitta rätt balans mellan träning och resten av livet? Fundera över var du fastnar. Har du svårt att komma igång eller är det luriga att behålla kontinuiteten när du väl satt igång?

Känner du att du behöver hjälp så finns vi i Team Pilates Complete alltid till hands och kan hjälpa dig att sålla bland alla måste och borden så att du får in den träning du behöver varje vecka för att må bra. Vi kan hjälpa dig att lyfta blicken lite och se dina val från ett annat perspektiv.

Kom ihåg, det finns inga måsten, du måste bara det du verkligen vill. Vad du vill det vet bara du, men hur du kommer dit du vill … DET kan vi hjälpa dig med!

 

Foto: Vegafoto