En ny inspirationsinjektion!

Idag har vi återigen haft en av våra älskade pilates-workshops! 

Vi brinner för att sprida pilatestekniken och dess bredd till alla träningsintresserade människor, ibland är det svårt att nå ut men våra tretimmars workshops har fungerat bra. Det är ett lagom långt och innehållsrikt koncept där vi som tränare hinner förmedla åtminstone en del av bredden, och deltagarna hinner få med sig åtminstone en smula av hur mycket pilatestekniken innehåller.

Vill du få ny inspiration till din egen träning eller bara testa på något nytt rekommenderar vi dig verkligen att boka in dig på en av våra kommande workshops eller eventklasser. Man hinner både uppleva och lära sig en hel del på så kort tid som 1-3 h.

Nästa inplanerade workshop är den 21/3 – REFORMANIA– och nästa eventklass är redan nu på söndag; 14/2 Pilates with heart! Den perfekta pilatespresenten till den du tycker om.

 

Njut av söndagen så ses vi snart igen – irl eller online!