På gränsen till framsteg….

Från soffpotatis till pilatesproffs! Är det möjligt?

Ja, med en Personlig Tränare vid din sida är förändringen faktiskt inte så långt borta…

Det är otroligt utvecklande när man passerar en gräns för vad man trodde att man kunde nå. Kanske känner du igen den upprymda känslan när man hoppat högre, sprungit snabbare eller gjort fler rolls ups eller pull ups än på länge? Visst vill man uppleva den känslan oftare? Med en PT tangerar du dina gränser både snabbare, säkrare och roligare!

Visst, man klarar mycket mer än vad man tror på egen hand, men med ett proffs vid din sida går det inte bara lättare, det blir också säkrare då du tränar med mindre skaderisk när du får hjälp av ett proffs med programmering och planering av din träning.

Planering är A & O. I takt med att framstegen kommer är det lätt att bli överväldigad och tro att man kan gå snabbare fram än vad som verkligen är möjligt. Din PT tar ansvar för att du ska bli medveten om hur högt ditt nästa trappsteg är, i lagom takt kommer man tryggast och effektivast fram. Det gäller därför att ha en tränare som du känner förtroende för och kan lita på. I Team Pilates Complete är vi många tränare med olika expertiser som ser fram emot att träna och peppa dig. Online eller på plats i studion, du väljer, och vi finns här för dig oavsett.

Just nu har vi en kampanj där du får ett gratis klubbmedlemskap eller ett extra PP-tillfälle om du köper ett 10-klippkort Personlig Träning. Se & teckna kampanjen här.

 

Foto: Vegafoto