As women’s lives continue to evolve, so do Varley…

Såhär i februari finns det flera sätt att ta hand om sig lite extra och hjälpa sig själv på traven med att komma igång med träning, få bättre matrutiner eller börja om igen med någon annan hälsosam vana som man vet att man mår bra av.

Ett av de allra enklaste sätten som vi i Team Pilates Complete är svaga för är att unna sig fina träningskläder. Det är ett löjligt lätt sätt att känna sig mer motiverad och bättre till mods när man startar igång ett nytt träningsår!

Igår fick vi in nya kläder i shopen från Heroica, denna månad finns det nyheter från Varley att frossa i. Varley är ett träningsmärke som funnits sedan 2015 då det grundades av Ben & Lara Mead. De hämtar inspiration från London & Los Angeles vilket resulterar i ett sortiment av mycket tekniska och originella träningskläder. Deras motto är att skapa kläder som är utformade för självsäkra, moderna multitaskingkvinnor.

Vi på Pilates Complete som gillar både form, funktion och driver vår studio av passion älskar Varleys värdegrund och är därför extra glada över att få ha deras kläder i shopen i februari.

Vi hoppas att du ska tycka om kollektionen lika mycket som vi!