En rörligare kropp och ett friare sinne

… visst låter det skönt? Och precis det är syftet med vår nyaste gruppträningsklass; Matwork Flow!

Klassen är en Garuda-, Yoga- & Gyrokinesis- och Martial arts-inspirerad träning med flöde, rytm och variation. En fusionklass där många härliga tekniker möts och som varierar beroende på vilken tränare i Team Pilates Complete som undervisar klassen. Exempelvis kan klassen bli mer garudainspirerad när Linda undervisar, mer barre-inspirerad när Jasmin håller i klasser, mer kung-fu inspirerad när Boris är tränare och mer Gyrokinesis-inspirerad när Elodie är lärare. Vi vill verkligen uppmana dig att testa dessa klasser – de håller vad de lovar… dvs ger en känsla av en rörligare kropp och ett friare sinne!

Är du ny hos oss och vill testa vår gruppträning och våra matwork flow-klasser? Ta del av vår februarikampanj 1-10 februari. Just nu får du klubbmedlemskapet (värde 995 kr) på köpet!

Teckna Gruppträning 3 månader och få 1 års gratis klubbmedlemskap (värde 995 kr).
Pris: 799 kr x 3 mån

I klubbmedlemskapet ingår en Personlig introduktion på 55 min inkl. hälsoprofil & analys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper med en av våra Personliga Tränare.

 

 

 

Foto: Vegafoto