Drömmen om att stå på händerna

Drömmer du om att kunna stå på händerna och att hitta balansen upp och ner?

Många kunde stå eller gå på händer som barn. Det fanns ingen rädsla, inget konsekvenstänk eller någon tanke på teknik. Bara lekfullhet och envishet. Sen hände nått… man blev kanske lite rädd för att slå sig, eller upplever sig för stel för att kasta upp benen i luften eller kanske är det bara känslan av att vara upp och ner som sätter stopp för att drömmen ska bli verklighet…

Vill du åter känna den där lekfullheten och nyfikenheten igen? Tillsammans med vår tränare Boris får du lära dig grunderna i placering och balans inför olika typer av inversioner. Du får lära dig vilka basövningar du behöver träna på för att kunna göra ett handstående och för dig mer van vid att vara i den upp och nervända världen.

Vi tipsar dig om att gå vår Handstand-kurs 8 tillfällen med start nu på torsdag kl.17.00 eller/ och boka några PT-tillfällen. 

Kanske är 2021 året då du lär dig att stå på händerna?