Mitt träningsår

Idag delar vi fina och värmande ord från en av våra klubbmedlemmar! Vi är så glada och tacksamma över att så många fortsatt väljer att träna med oss på Pilates Complete IRL eller online och ännu gladare blir vi när vi ser att träningen hos oss också verkligen gör skillnad!

Snart ska jag iväg på ett pass och konstaterade nyss att det gått exakt ett år sedan jag började träna hos er och att det har varit mitt absolut roligaste, mest utmanande, överraskade, njutningsfullaste och tillfredställande träningsår hittills. Genom er (och andra pilatesbodies) har jag fått hjälp med galopperade klimakteriebesvär som gjort min viktuppgång de sista två åren till en ledsam  kamp, men som jag nu med medicinering hoppas kunna få bukt med. Och så Natalia, vilken stjärna, jag kan nypa mig av lycka att hon finns. 

Tack för detta år, och för att ni med fingertoppskänsla skapar en atmosfär av lättsamhet och utmaning. Bästa kombon!  – Gabriela Jones