Movemania – Yoga, Gyrokinesis® och Reformer flow

På söndag den 10 januari kan du delta i Movemania Workshop – en förmiddag med 3 inspirationsklasser i mjukt strömmande tekniker; Yoga, Gyrokinesis® och Pilates Reformer Flow.

Movemania är workshopen för dig som vill få en friare, smidigare och skönare känsla i kropp och sinne. Genom de tre nära besläktade träningstekniker yoga, gyrokinesis® och pilates tas du igenom flödande serier med roteringar och rörelser i 3D. Teknikerna ger en ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet och hjälper till att släppa på onödiga spänningar i kroppen. Den perfekta starten på det nya året.

09.00-09.45 Somatic Yoga–  Tillsammans med Anna Victoria utforskar du ditt andetag, ditt rörelsemönster och ditt fokus genom somatisk yoga. Med andningsövningar som start tas du sedan igenom solhälsningar och yogapositioner och bjuds in till att hitta nya vägar till rörelse och användning av kroppen för att kunna komma till en större naturlighet och avspänning i positionerna.

10.00-10.45 Gyrokinesis® Grace – Elodie för dig igenom en starkt stimulerande och mobiliserande GYROKINESIS®- klass. Genom flytande, mjuka och cirkulära rörelsesekvenser sittande på pall ökar du smidighet och minskar stelhet och stagnation.

11.00-12.00 Reformer Flow – Vi avslutar dagen med en elastiskt lirkande reformerklass med inspiration från yoga och garudatekniken där temat är mjukhet och smidighet. Klassen avslutas med stilla avslappning.

Datum: Söndag 10 januari
Tid: 09:00-12:00
Pris: 900 kr
Kursledare: Anna Victoria Boström och Elodie Labonne