Första dagen på det nya året

1 januari 2021

Ett nytt år kommer och ytterligare ett upplevt år passerar.
Har du summerat året som gått? Har du reflekterat över vad som faktiskt var bra, vad som var meningsfullt och vad du har lärt dig? Både om dig själv och om andra?  Vad har varit viktigt just för dig?

Säkerligen kommer du fram till flera saker och tillfällen som får dig att le inombords och som du minns med glädje. Och du är med all sannolikhet många erfarenheter rikare än vad du var för ett år sedan. Och med allt vad 2020 innebar tagit lärdom om hur du agerar och reagerar i svåra situationer och vilka saker som varit extra viktiga för dig under året för att hålla din energi och ditt välmående igång.

Första dagen på året kan vara en bra tid att skapa utrymme för eftertanke och sätta en riktning för din fortsatt livsresa. Det behöver inte vara ett nyårslöfte med ett fast mål om att börja göra något eller att sluta göra något , utan kanske en reflektion över vad som får dig att känna dig levande, vad du vill bidra med framåt och vad och med vem du vill uppleva nya saker med under det kommande året.

En stund bara för dig.