Träna med flexband

Idag tipsar vi om bästa hemmaträningsredskapet! FLEXBANDET även kallat theraband, resistance band, gummiband, flexaband mfl.

Flexbandet är ett av de bästa och enklaste träningsredskapen att använda för hemmaträning.  Det tar i stort sett ingen plats alls, lätt att bära med sig i väskan, på löpturen i skogen eller ta med på resan. Bandet går att använda till såväl styrkebaserade övningar som mer stretch och mobilitetsinriktade sekvenser. Det finns oändligt med variationer på övningar med flexband.

Tips 1 Vi tipsar dig också om att testa detta pilatesprogram Matwork med flexband på Yogobe.

Tips 2 Om du inte ännu provat Yogobe, så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto på Yogobe.com så får du 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.

Tips 3 För dig som Klubbmedlem finns flera flexband-videos i träningsbiblioteket Dokumentbanken på Wondr.

Tips 4 Du hittar flexband i vår shop på Pilates Complete. Kanske en fin julklapp till dig själv eller någon i din närhet?