Vi är redo för ett nytt år! Är du?

Julen står för dörren och vi kan knappt förstå att det redan är december månad! Å ena sidan har detta år varit det längsta och mest knepiga år någonsin, å andra sidan har vi fått vara snabba på förändringar, lärt oss en himla massa nytt och fått vara kreativa ut i fingerspetsarna för att kunna hålla verksamheten igång.

Vi uppskattar från djupet av våra hjärtan varenda grupptränings- och pt-bokning. Varje enskilt nytt köp av medlemskap, varje eventklass- och workshops-bokning som skett under året. Och stort tack för alla fina hejarop! Det har betytt så mycket för oss att se och höra att ni vill fortsätta träna och inspireras med oss på Pilates Complete.

Så med allt som hänt, alla erfarenheter vi fått och med all ny kreativitet det gett oss, är vi nu redo att ta oss an ett nytt år!

Vi vet att fysisk träning och mental påfyllning behövs mer än någonsin så därför har vi redan nu fyllt nästa års första månader med härliga kurser, workshops och inspirationsinjektioner! Vi har också några extra fina julerbjudanden och nyheter som vi vill dela med er med er alla som både är glädjande och passar extra bra inför en nystart!

Du har väl inte missat….

…vår julklappskod JULKLAPP15 som ger 15 % rabatt på kurser och workshops fram till den 24 december?

… att du nu kan köpa presentkort direkt på hemsidan/Wondr till nära och kära. Välj mellan presentkort med valfri tjänst eller ge en fin julklapp i form av Klubbmedlemskap och Gruppträning/personlig träning eller varför inte en workshop eller kurs.

…Vårens kurser med start v.3 och nyheten med rena online-kurser!

… våra “mania”-workshops! först ut är Movemania -Yoga, Gyrokinesis och Reformer Flow