Ten Time Challenge #completesquat

Häng med på vår “Ten Time Challenge” under december månad! Som en del i vårt 10-årsfirande har vi tagit fram en lekfull pilatesutmaning på Instagram. Team Pilates Complete delar 10 olika varianter utav övningen SQUAT och vi vill att DU är med och delar din version av övningen!

Vi startar idag den 15 december och håller på hela december ut! Kanske vill du testa Team Pilates Completes varianter eller så kanske du har en roligare, mer effektiv, ny eller klassisk variant som du vill dela med oss? Vi vill se dem!

Häng med oss på vår Ten Time Challenge i december och tagga #completesquats #pc10years #pilatescelebration och @pilatescomplete i ditt instagraminlägg så att vi kan se dina varianter och så att vi gemensamt lyfter bredden på träningen och passionen för pilates månaden ut.

Tillsammans inspirerar vi varandra till bättre hälsa och äkta träningsglädje!!!