PT i handstående, acroyoga och martial arts

Vi hälsar Boris Snäll varmt välkommen till vårt team!

Nu kan du boka Personlig Träning i handstående, acroyoga och martial arts-influerad träning med Boris som din tränare. Boris har undervisat akrobatik i över 20 år. Med sin bakgrund inom kung fu och yoga och sin långa erfarenhet inom cirkus och akrobatik blandar han med stor framgång de olika teknikerna till sin egen mix, som alltid levereras med en stor portion humor!

Vill du lära dig att stå på händerna eller vässa din teknik för att få ett ännu bättre handstående?
Som nybörjare får du lära dig grunderna i placering och balans, du får också lära dig vilka basövningar du behöver träna på innan du tar dig vidare till den uppochnervända världen. För mer avancerade utövare guidas du till att utveckla både positioner, teknik och övergångar.

I Acroyoga använder man sin egen och sin acro-partners kroppsvikt för att hitta styrka, samordning och flexibilitet samtidigt som man hjälper varandra att varva ner, slappna av och hitta nuet. Det är en blandning av yoga, akrobatik som handstående balanser och massage som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap. Från det mer introspektiva, helande och lyssnande till det mer utåtriktade, uttrycksfulla och glada. Acroyogan kan med fördel bokas som par om man önskar träna tillsammans med en vän.

Boris hälsar dig välkommen att utmana kroppens, sinnets och själens muskler på ett roligt, lärorikt och stärkande vis genom Personlig Träning!