Personlig Träning online

Du vet väl om att du kan träna personlig träning med oss på Pilates Complete om du för tillfället inte känner dig bekväm med att komma och träna med oss IRL på studion! Eller kanske är du nyfiken på pilates eller någon av de tekniker vi erbjuder men inte har tillgång till det där du bor? Personlig Träning online är också ett bra komplement till din vanliga träning och kan exempelvis också bokas för att få ett hemprogram så att du kan träna på egen hand.

Vi erbjuder Personlig Träning i en mängd olika tekniker som pilates, yoga, garuda , acro/handstand online. Du behöver inga specifika redskap och träningen anpassas  efter dig, dina önskemål och den plats du befinner dig på. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Det enda du behöver är en dator, ipad eller smartphone, en träningsmatta och en plats där du kan röra dig fritt på.

Hur går det till?
Vi erbjuder PT online via Zoom. När du har bokat din träningstid får du en länk sänd till din epost, kvällen innan eller samma morgon som ditt bokade PT-tillfälle. Därefter klickar du på länken strax innan det är dags för ditt träningstillfälle och möts upp av din tränare. Inför ditt träningstillfälle online rekommenderar vi dig att hitta en rymlig plats där du kan röra dig fritt. Ha gärna matta och ev träningsredskap nära tillhands samt placera din dator, ipad eller mobil på en plats där du kan synas i helbild.

Du tecknar Personlig Träning via vår bokningssida och kontaktar oss sedan för bokning av tider. Läs mer här om hur du blir medlem och kommer igång med din träning.

Vi finns här för dig!