Unless you are really chilly, do not exercise in sweatshirts..

Vi säger hej till december med en härlig bild på Joseph Pilates i snön, 82 år gammal iklädd enbart kalsonger! Joseph gillade att träna utomhus och lite snö stoppade honom inte från att köra sina pilatesövningar. Han hade en stark tro på att det var sunt för både kropp och själ att vara utomhus, att frisk luft och solsken var A och O för hälsan.

Han lär ha sagt  –“Do not fear the cold of winter” 

“Unless you are really chilly, do not exercise in sweatshirts or even in lighter clothing. Whenever and wherever possible, wear ‘shorts’ or sunsuits outdoors, and let the lifegiving ultraviolet rays reach and penetrate into every skin pore of your body.”

 

Vi får väl se om vi får någon snö i Göteborg i december så att vi kan hänga på Josephs filosofi!