Har du kvar ditt friskvårdsbidrag

Vi vill bara påminna dig om att inte missa att lösa in din friskvårdbidrag innan årskiftet! Fysisk träning är viktigare än någonsin och hos oss har du har du en uppsjö av olika pilates, garuda, yoga, reformer och barreklasser att välja mellan.

Hos oss på Pilates Complete kan du använda din friskvårdspeng på många olika sätt. Vi tar emot Epassi och Actiway alternativt skriver du enkelt ut ett kvitto efter köp som du kan ge till din arbetsgivare.

Vad ska du då välja?

En bra start är att boka en Introduktion och bli medlem för att komma igång med din träning hos oss. I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys och tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig samt genomgång av pilatesteknikens fem grundprinciper.

Gillar du att träna i grupp rekommenderar vi vår variationsrika gruppträning med klasser i pilates, yoga, garuda och barre. Du utmanar din balans och stabilitet med wobblies, foamroller och boll, ökar din styrka och rörlighet på reformer, tränar din teknik och kroppskontroll på mattan, och får upp pulsen med konditionsträning på jumpboard och bosu. Dessutom erbjuder vi nu online-klasser som komplement till klasserna IRL på studion.

Vill du skräddarsy din träning och få individuell coachning och råd då passar Personlig Träning dig som handen i handsken. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential. Vi erbjuder Personlig träning i pilates, garuda, yoga, acro, handstand mm. Även här finns möjlighet att träna hemifrån via vår PT Online-tjänst.

Önskar du något mittemellan Gruppträning och Personlig Träning så rekommenderar vi får tjänst PT Group där du tränar personlig träning i mindre grupp med max 4 deltagare. Första tillfället får du en privat genomgång av ditt träningsprogram. Därefter tränar du i pilatesmaskiner som Reformer, V2MAX, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel samt med mindre redskap som Arc Barrel, Edge och andra props, under uppsikt av en Personlig Tränare.

Helt enkelt hur mycket som helst att välja mellan!
Så varmt välkommen till Pilates Complete och botanisera bland all härlig träning du kan ge dig själv! Vi hoppas vi ses!

Kontakta oss på info@pilatescomplete.se om du vill använda ditt friskvårdsbidrag så hjälper vi dig att komma igång med träningen!