Fysisk aktivitet och mental styrka i en tid som denna

Många upplever just nu mycket stress och stor mental påfrestning pga av pandemin och det som händer runt omkring oss. Kanske känner man oro inför sin och andras hälsa och/eller livssituation eller känner sig tyngd och orkeslös. Stress och oro sätter sig gärna i kroppen i form av spänningshuvudvärk och trötthet.

Många arbetar också hemifrån och upplever mer spänningar och stelhet än vanligt. Kanske har man inte den perfekta arbetsplatsen hemma utan sitter på den vanliga köksstolen eller blivit förpassad till ett litet utrymme i hemmet. Många upplever också att de sitter under längre perioder än vanligt då det inte blir några naturliga fikapauser med kollegorna.

Vad det än är som gör din vardag tyngre just nu så kan träningsmetoder som pilates, garuda och yoga hjälpa. Exempelvis kan restorativa övningar, avslappningsövningar och andningsteknik hjälpa dig att komma ur oro och trötthet. Stabilitets- rörlighets- och balansövningar kan hjälpa dig att minska stelhet och smärta i ex nacke, axlar och rygg.

Vi finns här för dig och har redskapen för att hjälpa dig. Genom personlig träning kan vi skräddarsy den träning du behöver just nu vare sig det är andningsteknik eller styrkebaserade övningar. Vi erbjuder personlig träning både på studion och online beroende på vad som passar dig bäst.

Så känner du att du behöver göra en förändring för att må bättre, hör av dig till oss så hjälper vi dig!