Klubbmedlemskap och introduktion

När du tecknar medlemskap och blir Klubbmedlem börjar du med att träffa en av våra professionella och välutbildade tränare för en Personlig introduktion. Introduktionen innehåller hälsoprofil & analys, tester av rörlighet, stabilitet och balans samt en genomgång av pilates grundprinciper och denna timme är avsedd enbart för dig. Den ger oss en bild av vem du är, hjälper oss att vägleda dig till att få den bästa träningsstarten och ger dig mer medvetenhet om vad just du behöver för en effektiv, säker och rolig träningstid med oss på Pilates Complete.

För oss är du som Pilates Complete Klubbmedlem högsta prioritet och därför får du utöver den träning du väljer att teckna även ta del av en mängd unika förmåner som inspirerande medlemsevent varje månad, samt rabatterade priser på våra kurser och workshops och fina specialerbjudanden hos våra samarbetspartners.