Vi jobbar på för att du fortsatt ska kunna träna med oss

Vi har följt förslaget om att regeringen väntas sänka gränsen för allmänna sammankomster till max åtta personer, med start den 24 november med anledning av den fortsatta smittspridningen av COVID-19.
Hela Team Pilates Complete arbetar just nu hårt med att anpassa verksamheten så att du fortsatt kan träna tillsammans med oss. Vi håller just nu studion öppen och all träning igång med våra nuvarande rutiner, åtgärder och rekommendationer. Vill du läsa mer om dem finner du länken här.

Vi uppmanar dig till att fortsatt vara fysiskt aktiv oavsett om du kommer och tränar i studion, eller tränar genom våra online-alternativ såsom PT Online, Yogobe eller via våra träningsvideos i Wondr eller väljer utomhusträning på våra outdoor-klasser/ PT.

Vi återkommer inom kort om vilka fler åtgärder vi kommer att tillföra samt hur detta påverkar verksamheten framåt. Vi gör vårt allra bästa för att du ska kunna fortsätta träna, inspireras och få ny energi tillsammans med oss på Pilates Complete.

Ta hand om dig! Vi finns här för dig!

Varmaste, Team Pilates Complete