Reformania

Stort tack till alla deltagare som var med på dagens Reformania Workshop. Dagen ägnades enbart till pilatesträning i reformer och med tre olika teman.

Först ut var klassen From Base to balance med fokus på placering, stabilisering och balans. Övningarna byggdes upp från liggande till sittande och slutligen stående positioner.

Därefter fick deltagarna jobba med plyometrisk träning i klassen Jump, baby, jump. En högintensiv klass med hopp på jumpboard kombinerad med styrkebaserade mag- och ryggserier för en perfekt Powerhour!

Som avslutning på dagen togs deltagarna igenom Smooth as silk – en skön, stretchande och lugnande reformerklass med inspiration från yoga och garudatekniken där temat är mjukhet och smidighet. Klassen avslutas med en stilla avslappning.

Vi spånar redan på nästa Reformania workshop som kommer våren 2021!