Hösterbjudande – få en 5 dagars måltidsplan som stärker immunförsvaret

Vill du ta ett steg närmare ett friskare liv, få mer energi och ge din kropp den näring den behöver? Kanske vill du förändra din vikt eller börja äta mer miljövänligt? Vår kostrådgivare Joanna Domanska Hedbrandh kan hjälpa dig att bli medveten om dina matvanor och stötta dig i resan mot de mål du vill uppnå.

HÖSTERBJUDANDE! Just nu får du en 5 dagars boostande måltidsplan som stärker immunförsvaret skapat efter dina behov när du bokar en kostrådgivningstimma.

Immune system boosting meal plan
Behöver du  råd och hjälp med att hitta de mest hälsobringande och näringsrika recepten för kommande höst och vintersäsong och som hjälper att stärka immunförsvaret under förkylnings och influensa-säsongen?

Vår kostrådgivare hjälper dig att skapa en boostande 5 dagars måltidsplan efter dina behov och preferenser, din fysiska och mentala dagsform och hur mycket energi du behöver varje dag.

Ta del av Hösterbjudandet när du bokar en kostrådgivningstimma!