Big little lines – en workshop i att hitta rätt position och få bättre kroppsmedvetenhet

På söndagens 90 minuters workshop delar vår tränare Natalia med sig av sina djupa kunskaper, bästa råd och nyckelord för att hjälpa dig att förbättra din pilatesteknik och ditt utförande. Missa inte detta fantastiska tillfälle att få nörda in dig i pilatesteknikens underbara värld.

To reach the most optimal results of your workout, you need to remember about the postural lines throughout  the body. Posture and alignment dictate your movement.

During the workshop we will explore tiny but important elements of the posture which is most often forgotten during the practice, for example: wrist and elbow position, the position of the head and how the look effects on it’s placement, how to keep the beautiful table top, and how to perform a perfect Swan etc.. IMPROVE YOUR PRECISION!

Datum: söndag 8 november
Tid: 10.00-11.30
Tränare: Natalia Ersöz
Pris: 650 kr

Workshopen är öppen för alla, max 10 platser. Workshopen hålls på engelska.

Boka din plats här eller direkt i din Wondr Wall.