AcroYoga workshop 7 november

Vi bjuder in till en tre timmars AcroYoga-workshop där du och din acro-partner steg för steg lär er hur ni kan träna AcroYoga på ett sätt som är säkert, roligt och lätttillgängligt. Lugnt och metodiskt guidas ni igenom övningarna utav en av världens ledande lärare. Ni kan delta precis som ni är, ingen tidigare erfarenhet av varken yoga eller akrobatik krävs. Alla kan delta!

I AcroYoga tränar man tillsammans med andra och använder sin egen och varandras kroppsvikt för att hitta styrka, samordning och flexibilitet samtidigt som man hjälper varandra att varva ner, slappna av och hitta nuet. Det är en blandning av yoga, akrobatik och helande konst som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap. Från det mer introspektiva, helande och lyssnande till det mer utåtriktade, uttrycksfulla och glada.

På AcroYogaworkshopen den 7 november kommer du och din acro-partner att överraskas av er egen förmåga när vi tillsammans gör det omöjliga möjligt!

Lärare är Boris från Acrobhakti. Boris är certifierad Yoga och AcroYoga-lärare. Han tror att humor är ett verktyg för inre utveckling. Med bakgrund i Kung Fu, cirkus, gymnastik och dans är hans lektioner underhållande och med en fräsch känsla. Allt vad vi upplever som utmaningar förvandlas till spel när vi känner oss skyddade i en säker miljö. Transformation sker i varje ögonblick och han hedrar den processen i varje klass och ger rätt mängd utmaning balanserad med lekfullhet. Alla är välkomna att delta i resan.

Denna workshop bokas och utförs i par. På så sätt kommer du enbart att träna nära, och ha fysisk kontakt med din medföljande partner.

Varmt välkomna!

Datum: Lördag 7 november
Tid: 12.00 – 15.00
Pris: 500 kr /per person
Lärare: Boris från Acrobhakti

Bokning: HÄR!

Obs! Vid bokning anger du ditt namn och kontaktuppgifter, därefter väljer du “Lägg till” och fyller i din partners uppgifter innan du går vidare till betalning för er båda. Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.