Nästa vecka startar höstens sista Pilateskurser!

Tänk att hösten gått så snabbt! Snart är det november och vintern har redan kommit till vissa av oss, frosten finns på gräsmattor och höstlöven faller i snabbare takt ner till marken.

När mörkret kommer blir det lite svårare för många av oss att motivera oss till att gå ut och promenera,  starta upp en egen hemmaträning eller sticka ut och springa efter jobbet. Att gå på en kurs och få lite ny träningsinspiration och lära känna nya människor med samma hälsointresse är en riktigt bra idé just den här tiden på året.

Låt oss ta hand om dig en gång i veckan, vi hjälper dig att behålla din motivation eller hitta den på nytt! Nästa vecka startar våra 8-veckorskurser och veckan därefter vår 7-veckorskurs i Yoga, boka in dig och peppas, pilatas och pushas till pangform tillsammans med oss ända fram till jul!

Kommande 8-veckorskurser:

Måndagar

Förmiddagsklubben – seniorpilates 10:00 – 4 platser kvar!

 

Onsdagar

Mammabebis 10:15 – 5 platser kvar!

Jivamukti 19:30 – 6 platser kvar!

 

Torsdagar

Gravid 19:30 – 6 platser kvar!

 

Varmt välkommen!

 

Foto: Vegafoto