#throwbackpilatescomplete

Nu när hösten börjar infinna sig på riktigt höjer vi temperaturen på tioårfesten ytterligare genom att titta tillbaka på de 10 år som gått och dela bilder, inlägg och händelser här på bloggen och på våra sociala medier.

På Instagram och facebook kommer du att hitta våra återblickar de kommande månaderna under hashtaggen #throwbackpilatescomplete

Dela gärna dina minnen med oss! Om du har några bilder från våra år tillsammans, dela dem på instagram med hashtaggen #throwbackpilatescomplete  så att vi kan se dem, minnas ögonblicket och dela det vidare. Tillsammmans fortsätter vi inspirera varandra, tiden går så fort och det är lätt att bara rusa vidare och glömma bort alla fina stunder vi haft. Genom tillbakablickar från åren 2010 – 2020 kan vi fira allas våra pilatesstunder och med dem i ryggen blicka framåt mot nya äventyr!

Idag startar vi vår #thowbackpilatescomplete med minnesbilder från uppstarten och öppnandet av Pilates Complete!

Året var 2010……

…& vi startade upp vår drömstudio Pilates Complete!

Redan från starten kunde vi visa upp våra vackra lokaler ( som då var hälften så stora som de är idag) genom Vegafotos fantastiska fotografier!

Ni som var med oss från starten minns säkert vår knallrosa soffa där vi ofta hängde tillsammans…

Den första fotograferingen skedde dock innan alla möbler var på plats, men maskinerna, redskapen och ett härligt järngäng var med oss redan från start!

Då startade vi med 6 st Reformermaskiner på gruppträningsklasserna. Gruppträningsytan låg då där vi har vår PT-studio idag.

Huvudet upp och fötterna ner! Eller…? Nya perspektiv har vi aldrig saknat och redan 2010 ville vi förmedla pilatesträning på ett holistiskt sätt, där hela människan tas om hand, därav namnet Complete. Vi ville erbjuda komplett pilatesträning i ett vacker och inspirerande miljö. Alla sinnen skulle tilltalas och alla delar finnas med…

Så har vi jobbat sedan dess!

Kika in på vår instagram och facebook under dagen, fler minnen kommer att delas och sök då och då efter hashtaggen #throwbackpilatescomplete så går vi ner för minnenas gata tillsammans….

 

Fantastiska foton från dag 1 by the one and only: Vegafoto