Lär dig att stå på händer. Steg för steg.

Vill du lära dig stå på händer? Har du testat lite olika klasser, lärare och workshops men inte riktigt fått till det? Att stå på händer och kunna balansera utan rädsla kräver mycket arbete och många repetitioner, MEN! ge inte upp!

Precis som med all annan träning är det enkla övningar och kontimuitet som är svaret. Du behöver inte (och ska inte ) enbart kicka upp mot en vägg och försöka balansera. Du ska noggrannt träna upp handleder, armar, axlar och överkroppen för att kunna nå ditt mål.

Den 15 december bjuder vi in till en workshop i handstående med en otroligt duktig lärare; Boris från Acrobhakti. Han har jobbat i många år med att undervisa och träna olika typer av inversioner ( att vara upp och ner) och är expert på hur du med enkla medel når ditt balanserade handstående.

På instagram presenterar vi idag korta videos med Boris där han tipsar om enkla övningar som du kan göra hemma som en förberedelse inför workshopen. Kika in där och passa på att följa vårt instagram konto när du ändå är inne om du inte redan gör det. Och… drömmer du om att stå på händer… vänta inte! Boka in din plats på workshopen redan nu. Boris kommer lära dig det du behöver kunna för att ta dig vidare.

Läs mer om workshopen och boka din plats HÄR!