Skapa din egen mammagrupp och umgås på det sätt du gillar.

gravidpilates pilates complete göteborg

När man är påväg in i ett nytt skede i livet, som exempelvis när man är på väg att bli mamma för första gången brukar umgänget med liksinnade kännas viktigare än annars. Vi ser att deltagarna på våra gravidpilateskurser och mammabebiskurser hänger ihop länge efter att kurserna tagit slut. Det tycker vi är otroligt fint!

När man träffar kvinnor som befinner sig i samma fas i livet knyts starka band och för många innebär deltagande på en av gravidpilates- eller mammabebiskurserna att man möter vänner för livet!

Vi brukar alltid ha en gravidpilateskurs igång, men just nu är vår första kurs fullbokad och vi har därför lagt in en enxtrainsatt kurs på torsdagar kl 19.30. Så ta chansen att möta nya vänner och träna upp kroppen inför ditt kommande äventyr som mamma.

Varmt välkommen till oss & tveka aldrig att höra av dig om du har några som helst frågor. Vi finns här för dig.

För att läsa mer om den extrainsatt gravidpilates-kursen och boka plats klicka HÄR!

 

Foto: Vegafoto