Firandet fortsätter tre månader till! Idag ger vi er…..

Det har väl inte undgått någon vid det här laget att Pilates Complete firade 10 år den 31 augusti.

Vi älskar fest och hoppas att du vill fortsätta fira tillsammans med oss hela hösten! Därför  arrangerar vi olika festliga aktiviteter för att förlänga kalaset året ut. Vi behöver alla fira och firas! Vi är fortfarande lika passionerade för pilates, hälsa och välmående! Vi hyllar vår gemensamma passion och den community vi alla är en del av genom detta sexmånaders pilatesparty.

Den tionde varje månad lottar vi ut fina vinster med hälsotema till 10 st klubbmedlemmar, två utlottningar har redan skett och två stycken väntar. Har du inte vunnit något än finns chansen med andra ord kvar. Och du vet väl vad man säger…. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Nu #throwbackpilatescomplete När hösten börjar infinna sig på riktigt höjer vi temperaturen på jubileumsfesten ytterligare genom att titta tillbaka på åren som gått och dela bilder, inlägg och händelser i vår blogg och på sociala medier. På Instagram och facebook kommer du att hitta våra återblickar de kommande månaderna under #throwbackpilatescomplete Gör gärna detsamma, om du har några bilder från tidigare år, dela dem på instagram med hashtaggen #throwbackpilatescomplete  så att vi kan se den och dela vidare.

Vi har också tagit fram månadens “10-time-challenge” där vi tillsammans med DIG! hyllar pilatestekniken genom att träna pilates 10 ggr på olika sätt under oktober, november och december ( den första utmaningen startar IDAG! läs mer om den nedan).

Utöver detta har Team Pilates Complete skapat 10 minute workouts som vi kommer att dela med er våra kära Klubbmedlemmar! ( håll utkik, mer info kommer ).

IDAG! startar vi vår 10-challenge på Instagram – Join our 10 time challenge!

Here we go – som en del i vårt 10-årsfirande har vi tagit fram pilatesutmaning. Vi demonstrerar den klassiska pilatesövningen hundred på 10 olika sätt på instagram och vi vill se DIG! göra dem tillsammans med oss. Vi startar idag den 15 oktober och håller på hela oktober ut! Kanske vill du testa Team Pilates Completes varianter eller så kanske du har en roligare, mer effektiv, ny eller klassisk variant osm du vill dela med oss? Vi vill se dem!
Häng med oss på vår ten time challenge i oktober och tagga #completehundred #pc10years #pilatescelebration i ditt instagraminlägg så att vi kan se dina varianter och så att vi gemensamt lyfter bredden på träningen och passionen för pilates månaden ut.

Hipp hipp hurra! Ta på dig dina finaste tights, dina skönaste joggingbrallor eller din glansigaste kavaj och dela din pilatespassion med oss. Allt som har med pilates och Pilates Complete att göra är värt att delas, inget är för litet eller för stort!!!

Glöm inte att dela ditt pilatesparty med #pilatescomplete #pc10years #pilatescelebration – vi vill så gärna se din hyllning och vardagspassion för pilatestekniken. Tillsammans inspirerar vi varandra till bättre hälsa och äkta träningsglädje.

 

Foto: Vegafoto